sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Easter, Easter!

easter18
easter7
easter4
easter5
easter
easter6
easter9
easter10
easter11
easter15

easter8

Untitled-TrueColor-04
easter20
easter21

Tässä vähän kuvia tältä päivältä. Meillä tosiaan vieläkin piilotetaan karkit ja aamulla sitten saa herätä munia metsästämään. Kyllä nää lastenjuhlat vaan sopii mulle! :D Toivottavasti teilläkin on ollut hyvät pääsiäiset ja mahtavat ilmat ulkona. Ja toivottavasti ootte muistanu syödä massut täyteen makeisiakin! ;) Ei kun vain seuraaviin postauksiin taas, moi.

7 kommenttia:

 1. toosi kivoja kuvia !

  VastaaPoista
 2. meillä ei "lapset" saanu piilotettuja karkkeja, kun äiti oli reissussa :-( mutta onneksi te sentään saitte :-)

  Mukavaa viikkoa ja kuvaile - huhtikuun valo on ihan paras kuvaamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi raukkoja! :( meiltä löytyy varmaan vieläkin joistain piiloista jos teidän karkkihammasta rupee kolottaa :) ja joo yritän tosiaan kuvailla varsinkin kun tän koeviikonkin saa hoidettua ja huuhtikuun valo on varmasti paras :)

   Poista
 3. ihaniii kuvii aaH!!! teil on nii vaaleeta ja valosaa, meil harmaata ja kylmää yhyy. ja pimeetä. tai sit vaa pitäs opetella käyttää kameraa paremmin ja kuvata päivällä eikä illalla yheksän aikaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia roosa taas! :) ja hei joka paikassa on ruusuja ja risuja! :) teillä on kesällä puutarha ja meillä "puutaheinääpaikka" :DD ja eikun opetellaan kuvaamista :))

   Poista
 4. Heipähei Soile, valitsin sun blogin mun sivupalkkiin linkitettäväksi! Nyt voit laittaa mun blogin linkin näkyville johonkin, missä ite haluat sen olevan! :)

  VastaaPoista