tiistai 10. heinäkuuta 2012

Kesäinen viikko

Viime postauksesta on jo kulunu jo yli viikko ja paljon on tapahtunutki, nyt on sitten vihdoin aikaa päivitellä viikkoa. Sehän sitten olikin se ensimmäinen ja toivottavasti ei ainakaan viimeinen kunnon lämmin kesäviikko!
balsut
neddah
namuja
maijaa
juhlat
Olin tosiaan edellis sunnuntaina kahden kaunokaisen rippijuhlissa balleriinojen kanssa. Tytöt oli oikeen nätteinä ja meillä oli taas huippuhauskaa! Juhlat oli aivan mahtavia ja sattu vielä hyvä päiväkin, ruokakin maistu ;) Kiitoksia molemmille!

nettikamu
picnic
repello
ruokaa
lambbuhedelmiä
ilta
auringonlasku
 Alkuviikosta meillä oli sitten taas meiän toinen serkku ja täti käymässä. Käytiin paljon kirppareilla kiertelemässä ja kyläiltiin täälläasuvan serkun luona. Syötiin myös mahamme täyteen mm picnicissä kun sisko on siellä. Pelailtiin myös huippupelejä pitkin iltoja ja aamuja!

jogujogu
mumss
pörde
munsikka
sytycd
tytsyt
kanasalladdi
kanasalladdii
Loppuviikosta näin muitakin kamuja. Käytiin rannalla ja pulskahtamassa veteen Lutakossa. Vaihdettiin kuulumiset pitkästä aikaa! Ilta lopetettiin täydellisen ilta-auringon paisteessa syömällä ulkona ja juteltiin asioita. Sitten toisena päivänä me pidettiin luokkamiitinki tuomiojärvellä. Uitiin, pelattiin korttia, juteltiin, odotettin aurinkoa. Halkastiin myös vesimeloni käsivoimin ja syötiin se lusikoilla.
Sit nyt viikonloppuna meillä oli käymässä Maria ja Pantsu. Oli kyllä aika huikea tunnelma kun tehtiin muodonmuutoksia  ja kuunneltiin vanhoja hittejä! Jutut oli myös sitäluokkaa että tuli naurettua vatsalihakset kipeeks, katottiin myös Mr Bean lomailee ja syötiin namuja! Valvottiin myöhään ja puhuttiin syvällisiä. 
Muuten tässä sitten olenkin kattonu sytycd uusia kausia ja suunnitellu vielä viimesimpiä kesäsuunnitelmia. 

Sortsi tämä kamala kuva ja kirjotus pläjäys yhdellä kertaa!

4 kommenttia: