maanantai 27. elokuuta 2012

You turned out to be the best thing I never had

DSC_0712 DSC_0715 DSC_0621 barbie DSC_0653 Heips! Blogin puolella on ollu nyt vähän taukoa heti kun koulut,reenit ja kiire alko. Mulla on kuitenkin "rästissä" vaikka kuinka monta postausta pitkänkin ajan takaa.. Nyt kuitenkin arki joutu vähän rauhottumaan kun tulin kipeeks, tänään jäi koulu ja reenit. Kerrankin aion sairastaa tän taudin kunnolla loppuun asti. Joten viikonloppu meni mulla lämpimistä mukeista juodessa, peiton alle käpertyessä ja tulipa tuossa katottua myös Barbie elokuva :D DSC_0714 DSC_0723 DSC_0719 DSC_0725 Ja tulihan näitä päiviä piristämään vielä h&m pakettikin. Sieltä otin nuo uutukaiset hoiviini, kaksi jumpsuitia ja yks printtiteeppari. Nyt mun must have lista on paria kohtaa lyhyempi ;)

2 kommenttia:

 1. Although I couldn't understand anything you often write, I just imagine it! hahaha

  How are things there Soile? I can't wait to see u and go there, i'm so excited!
  I have millions of questions to you about summer, but when we finally meet each other I can talk during hours! If you allow me hahaha

  I came back to zaragoza yesterday, so before I prepare my suitcase I have to send you that photos of April!!!

  Lot of kisses xxx
  see u soon and lovs u,
  Marina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marinaaa!! :)♥ Everything is fine here, and there? I'm also so so excited and yes we have to talk hours hahah :D We have to talk facebook too before you come! I can't wait your photos and see you!!

   xoxoxoxo, see you soon, Soile :)

   Poista