sunnuntai 21. lokakuuta 2012

One day at a time


Mä pidin lupaukseni! Postaustauko ei kestäny kauaa, jee!! Tässä hiukan kuvia pokkarilta eilisestäpk2
Olin siskon luona yötä ja heräsin tosta hemmottelusängystä!♥ Nukuin oikein makoisasti vaikka naapurit hiukan mellestikin..

pk
Herättyä pikku aamujumppaa ja musiikkia aamupalalla 
pk3
Sitten kello tikittikin jo siihen malliin että oli aika ruveta valmistautumaan! Meikkaaminen kestikin hiukan normaalia kauemmin kun päivän matka suuntautu Aalto salille October jameihin esiintymään.
pk6
Letit ja meikkipohja valmiina lähtöön. Sit oli aika toteuttaa mahan toiveita..

pk4
Ruoka aika! Tein maailman nopeimpia ruokia, paistoin ja maustoin kanafileet, keitin riisin ja viipaloin kurkkua. Maha kiitti ja kehossa oli taas potkua päivään :)
pk8
Kaikki tavarat reppuun ja matkaan. Heti kun astuin ulos mut otti vastaan kylmä hyytävä tuuli, talvi on kovaa vauhtia tulossa! Ennakoin ja kävin ostamassa eväät jo illallekkin ja sitten menin itse päämäärääni. Siellä kohdattiin näiden kauniiden enkeleiden kanssa ja katottiin esiintymispaikka ja laitettiin kaikki valmiiksi. Nähtiin kaikkien muittenkin esitykset ja oli kyllä ihan sairaan kivoja! Oma suoritus ei menny ihan nappiin mut tyytyväisiä kuitenkin oltiin.
pk9
Esitys oli siis ketselmus/kilpailu tyyppinen ja saatiin paljon hyvää ja rakentavaa palautetta niin yleisöltä kun tuomareiltakin. Yllätykseks saatiin vielä kunniamaininta ja lahjakortit beyondiin! Me jäätiin vielä esiintymään illaksikin. Sitten hiukan väsyneenä taas käveltiin Sonjan kanssa sen kämpälle ja viettämään siskoaikaa:) Lopulta päivä loppu matkalla kotiin ja ympyrä sulkeutu taas sänkyyn, omaan rakkaaseen sänkyyn♥ 

Tänään viimeinen lomapäivä joka saattaa kyllä mun tapauksessa mennä kouluhommiin kun niitä on taas pikkasen kasautunu.. Toivottavasti teilläkin on ollu hyviä päiviä. Nähdään taas pian!

7 kommenttia:

 1. Onnittelut, onnekkaalle osaajalle.

  VastaaPoista
 2. onko teijän tanssista videoo?? laita se ihmeessä tänne jos on! ois kiva nähä se! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä siitä tuli video mut en uskalla kyllä pistää ja itelläni meni surkeesti.. :D mutta ehkä sitten joskus..

   Poista
  2. oon nänhy kun tanssit ja oot ihan hullun hyvä!!!! laita nyt vaan :)))

   Poista
 3. Hello dear!
  i did not know your blog, it's great!
  you have a new follower, follow me back?

  algopasaconmeryblog.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heyyy! thank you. and i have to visit your blog :)

   Poista