maanantai 1. heinäkuuta 2013

Red, white, blue is in the skies. Summer's in the air.

Vihdoin täällä taas!! Tän pitkän tauon aikana on tapahtunu hurjasti ja vuosi ei oo voinu kyllä paremminkaan alkaa!♥ Lyhyesti kerrottuna kevään kaikki päivät on kulunu koulua käydessä ja illat pitkät tanssiessa. Nyt kuitenkin on ollu jo lomaa kuukauden verran ja oon ehtiny vähän palautuakin. Tässä vielä kuvia alkulomasta:
kesä13
 [1]Yo-juhlissa Mirandan ja Pantsun kanssa♥ [2]Kesäherkkuja [3]Kesän ensimmäinen auringonlasku [4]Alinan ja Iisan kanssa kaverin yo-juhlissa♥
kesää13
 [1]Beat Krissen yo-juhlissa♥ [2]Vihdoin oli aikaa katsoa The Lucky One, jonka sain joululahjaks.. [3]Kesäiset pionit! [4]Beatin kanssa rantsulla!♥ Loman ekat päivät oli aivan täydellisiä!
kesäää13
 [1]Grillailuja Pantsulla Beatin kanssa, myös Rasse pääs mukaan!! [2]Alinan 20v juhlia, teemana oli lastenjuhlat :) [3]Rannalla vilmun ja vivianin kanssa [4] Krisse ja Nea snorklailemassa♥
kesääää13
 [1]SM kisoihin Lahteen! Ensivaikutelma Hotelli Tallukasta Pantsun kanssa:) Huom! nykyaikainen tv :D [2]Muodostelma 5.sija!! [3]Täydellinen aamupala [4]Ja auto kohti Nurmesta ja juhannusta!
juhannusta
 Vietettiin täydellinen juhannus meiän serkkujen luona!♥ Meidän tuttuun tapaan syötiin valtavasti hyvää ruokaa, juteltiin j naurettiin pitkään yöhön ja pelattiin korttia. Oli myös ihanaa nähdä vihdoin serkun aussikaveri Josie!!♥ Ei ois siis voinu olla enään parempi juhannus!
juahnnus13
 [1]Katariina juhannuskokon vierellä!♥ [2]Champagne!! [3]Ihana pitsityyny [4]Sytytettiin kunnon kokko, lämmitti kivasti juhannusyönä!
kesäääää13 [1]Pastettiin vaahtiksia huippu idän grillillä!Namm [2]Lähettiin vielä kävelemään järvelle ja kattomaan auringonlaskua sekä nousua♥ [3]Jäähyväiset rakkaalle Fedelle!♥ [4]Ja taas oli aika täyttää maha kesäherkkuilla.

8 kommenttia:

 1. Oi, miten ihanaa meininkiä! :) Tuo ensimmäinen juhannuskuva on kun jostain lasten satukirjasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kieltämättä on kyllä ollutkin! :) ja mikä tietää vaikka onkin jossain satukirjassa ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Toi yks on ihan kuin lumotusta puutarhasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Meiän tädin puutarha lumoaa kyllä aina!

   Poista
 3. voi vitsi miten ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 4. Lisää tällaista!:)

  VastaaPoista