torstai 29. maaliskuuta 2012

I just can't take how beautiful you areDSC_0629
kouluaa
DSC_0666782
DSC_0590

DSC_0672

Nyt päivät lähtee rullailee oikeeseen suuntaan, rennosti. Tänään oli aivan ihana käydä rauhassa suikussa ja lähtee siskon kanssa pyöräilee ja sitten kouluun. Sitten ne kolme tuntia istuin koulussa, koulun jälkeen suunnattiin taas Marian kanssa keskustaan tavoitteena ruokaa ja paljon keksustelua ja sitähän me saatiin! :D On niin ihanaa kun ei olla edes tunnettu kun vasta tän kouluvuoden ajan mutta silti Mariasta on tullu niin tärkeä ja niiiin läheinen, ollaan pystytty jakamaan monenlaisia kokemuksia yhessä ja muuta♥ kiitos siulle. Näkemisen jälkeen suuntasin hymyssäsuin balettiin,ei muuten ollu mun tanssipäivä.. :D Nyt syön tuota iltapalaa ja sitten psykaa iltasaduksi :) Kauniita unia kaikille!

3 kommenttia:

  1. oi nää postaukset on ihania ja noi kuvat nii pysäyttäviä! nii ja oli kyl ihan mahti päivä :)) ja toi teksti! sustakin on tullu mulle ihan älyttömän tärkeä ja juttelut on aina huippuluokkaa<3! oon niin kiitollinen et mulla on sut!!
    t. kaura-ananaspatongin syöjä;)

    VastaaPoista
  2. marre: voi kiitos! jaa nii on ollu onni matkassa että me löydettiin toisemme ja tiemme sinne portaille!! :)♥ ps kaura-ananas patonki näytti hyvältä :D

    jenna: kiitos paljon! :)

    VastaaPoista