maanantai 4. kesäkuuta 2012

Every summer has a story

1
Odotan tältä kesältä aika paljonkin. Haluaisin kesästä niin rentouttavan mutta sen olevan täynnä yllätyksiä. Kesän pitäis sisältää lämpöä, aurinkoa, kavereita, ystäviä, retkiä, matkoja, mansikoita ja jäätelöä, aikaa perheen kanssa, sukulaisia, valvomista, leffoja, hyvää musiikkia, pitkiä automatkoja, uimista, meri, haaveita ja unelmia♥

2
Samoilla fiilistelyillä ajattelin vastata Mirandan haasteeseen
1. Mitä pelkäät? Pelkään ehdottomasti hämähäkkejä ja käärmeitä! 
2. Milloin tunnet olevasi oikeasti elossa? Niin kuin Mirandakin, tanssiessa. Tunnen olevani myös elossa sillon kun oon suunnattoman onnellinen.


5
3. Mitä jännittävää tai erilaista tänään tapahtuu/tapahtui? Tänään on Cooman haut joten se jännittää! Ja erilaista tänään on se että ei tarvitse tehdä mitään tai ainakaan niin tehokkaasti kun tässä vähän aikaa on tottunut niin rutisoimaan päivät :D
4. Mikä saa sinut ärsyyntymään? Jotkut ihmiset voi ärsyttää mua hyvin paljon. Sillon kun rupee joku piirre häiritsemään ei siitä meinaa päästä eroon. Tulen kuitenkin kaikkien kanssa toimeen :)

3
5. Ihastutko helposti? Kyllä varmaan. Riippuu varmasti myös aika paljon mielentilasta ja hetkestä mutta juu.
6. Ensi kesän kohokohta? Entä viime kesän? Mulla ei oo vielä tälle kesälle paljoakaan suunnitelmia, aattelin ne laatia tässä lähipäivinä. Mut kohokohtina varmasti on ihmisten kanssa vietetty aika ja matkat. Viime kesän kohokohta oli varmaan meiän tanssiporukan tapaaminen ja jokavuotuinen matka rannikolla, Kalajoki yms. Muutenkin kesässä oli paljon hyviä hetkiä.

4
7. Milloin olet ollut todella ylpeä jostain toisesta ihmisestä? Kun Sonja on päässyt vaikka mihin juttuihin mukaan. Ja monista muistakin ihmisistä.
8. Pahe, josta haluat eroon? Pahe hmmm.. Varmaankin siitä että vedän ehkä itteni liian usein loppuun. Pitäis oppia löysätä jostain ja levätä.
9. Millaisesta musiikista pidät? Vähän kaikenlaisesta. Voin innostua vaikka mistä. Mielellään vähän jostain erilaisesta ja uudesta.

6
  10. Keräätkö johonkin rahaa? Tulevaisuuten, mitä se sitten tuleekaan sisältämään. Asuntoon, elämiseen, matkustamiseen, vaatteisiin.. 
11. Milloin viimeksi huusit/kiljuit niin kovaa kuin pystyit? No en nyt tiedä millon viimeks oon huutanut niin täysillä kun vaan lähtee ja en ehkä haluiaisikkaan muistaa.. Mut kiljunut olen kun päästiin Espanjan maalle ja kun loma alko.

Ja haastan tähän kaikki jotka tämän lukivat ja innostuivat, samoilla kysymyksillä :)

Nyt vaan kesästä ja... poutapilvitä nauttimaan! :D 
2 kommenttia:

  1. sualeee ihanasti oot vastannu ja ihanat kuvat oot valinnut! :--) ihana oot ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. anniii! :D ihanasti kommentoitu! piristit taas päivääni söpsyli♥ ainii ja ois voinukkin lisätä että kyllähän sitä kiljuttiin/huudeltiin ihan mukavasti sillon siinä linkissä/lentokentällä iihan pikkusen väsyneinä :DD

      Poista