sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

she's a dreamer and she knows it.

DSC_0790 bikini DSC_0803 aurinkoa ruoka2DSC_0855 smoothie ruoka DSC_0852 DSC_0925 DSC_0919 DSC_0923 DSC_0912 clothes sasukulta Hetki on taas vierähtänyt. Oon makoillu parvekkeella pari päivää lukemisien kanssa ja nähnyt ihmisiä. Olen myös kokkaillu hiukan tässä päivien kuluessa. Juhannuskin oli ja meni! Sitten oon kierrellyt kirppareita ja teinkin hyviä löytöjä(lähes kaikki kuvien vaatteet +talvitakki) ja tänään käväistiin myös nopeesti kaupoissakin. Lisäksi oon kuntoillu ja saanu taas erityisen tanssi innostuksen, mä vaan kuuntelen koko ajan musiikkia, katon videoita, SM koostetta, tanssin sisällä, ulkona, venyttelen ja unelmoin!
dancing

4 kommenttia:

 1. hei oon tosi kiinnostunu tosta monoi de tahitin öljystä, aattelin voitko kertoo miten se toimii ja mihin kaikkeen se siis soveltuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo elikkäs en oo itekkään käyttäny sitä vasta kun tänä kesänä kun sain sen vasta talvella. Mutta siis öljy syventää rusketustasi, suojaa ihoasi kuivumiselta ja antaa kiiltoa hiuksille. Oon ite käyttäny tätä vaan auringon oton yhteydessä että en oo kokeillu hiuksiin enkä kylpyyn, mutta oon ollu kyllä tosi tyytyväinen! Se pehmentää ihoa ja oikeesti iho tuntuu ja näyttää heleämmänltä ja pehmeämmältä ja on se varmaan just vähän syventänytkin rusketusta en osaa sanoa kun rusketun yleensäkkin aika helposti :D Laitan siis sitä vähän auringossa ja sitten myös auringonoton jälkeen after sun lotionin kanssa. Tarkemmat ohjeet ja muut vinkit on sitten siinä paketissa, mutta siis helppo ja hyvä! Ja plussana se tuoksuu mun mielestä ihan hyvältä, kesäiseltä. Kannatan sun kokeilla ja kattoo miten se sitten soveltuu itelleen :) Toivottavasti sait jotain apua!:)

   Poista
 2. soile, sun ruuat näyttää aina maailman parhailta! namnam :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti laura! :D kyllähän niitä on nyt tässä ollu kiva namistella :DD

   Poista